Aktuella aktiviteter

19 januari - arbetsmarknadsdag i Umeå

Besök oss i vår monter på Juristens dag vid Umeå universitet mellan kl. 10–15. Där får ni träffa notarier och fiskaler från Umeå tingsrätt, Förvaltningsrätten i Umeå, Hovrätten för Övre Norrland och Kammarrätten i Sundsvall. Även notariekansliet är på plats.

Nya anställningar publiceras kring den 20 december.

Dessa har sista ansökningsdag den 8 januari och tillsättningen sker den 26 januari. Håll koll på sidan lediga notarieanställningar.

29 november - arbetsmarknadsdag i Örebro

Besök oss i vår monter eller ta en fika med oss under Juristmässan på Örebro universitet, kl. 10.00–14.30. Där får ni träffa notarier, fiskaler och föredragande från Örebro tingsrätt, Förvaltningsrätten i Karlstad och i Göteborg.

Även Notariekansliet finns på plats!

4 november - arbetsmarknadsdag i Uppsala

Kom till vår monter på Kontaktdagen på Uppsala Konsert & Kongress, kl. 10-15. Där får ni träffa notarier, fiskaler och föredragande från Uppsala tingsrätt, Svea hovrätt, Förvaltningsrätten i Uppsala. Även Notariekansliet finns på plats!

Du träffar oss på plan 2, plats 25.

Läs mer under http://kontaktdagen.se/2016/

3 november - föredrag i Uppsala

Notariekansliet har ett föredrag i Uppsala på hotell Gillet den 3 november mellan 17.00–18.30. Där berättar vi hur anställningarna av notarier går till, vilka formella krav som finns och hur urvalet görs. Elisabet Dalborg vid Notariekansliet medverkar vid Pre-day - en föreläsningsdag innan Kontaktdagen i Uppsala.

Tillfälle ges att ställa frågor om bland annat ansökningsförfarandet, meritvärdering och vad notarietjänst innebär.

Anmälan och närmare information om föreläsarna finner du på Kontaktdagens hemsida: http://kontaktdagen.se/2016/forelasningar/

Att observera!

Redan den 24 oktober publicerar vi omgångens lediga anställningar. Sista ansökningsdagen är den 4 november med tillsättning den 24 november

20 oktober - JIA-dagarna vid Lunds universitet

Vi finns på plats under JIA-dagarna, Juristen i Arbete, med en monter på mässan torsdagen den 20 oktober. Det kommer finnas representanter från Notariekansliet och från flera domstolar. 

12-13 oktober - Juristdagarna vid Stockholms universitet

Vi medverkar i en paneldiskussion, "Da’n före da’n", onsdagen den 12 oktober kl. 12-13. Förvaltningsrättsfiskalen Jonas Ljungberg från Förvaltningsrätten i Stockholm finns med som representant för domaryrket.

Elisabet Dalborg, jurist vid Domstolsverkets notariekansli, berättar onsdagen den 12 oktober kl. 14-15 om hur anställningarna av notarier går till och vilka formella krav som finns. Tillfälle ges att ställa frågor om bland annat ansökningsförfarandet, meritvärderingen och vad notarietjänstgöringen innebär.

Vi medverkar också torsdagen den 13 oktober kl. 10-16 med en monter på mässan. Det kommer finnas representanter från Notariekansliet och från flera domstolar.

I slutet oktober publicerars nya anställningar

Anställningar med tillträde i januari och februari 2017 kommer att ledigförklaras i slutet av oktober. Sista ansökningsdag för dessa anställningar är preliminärt den 15 november 2016.

Tillbaka till toppen